+7 (212) 674-25-10
© 2024 Msm Grup. Tüm Hakları Saklıdır.
Development by Black Blu Yazılım

MSM Grup Organizasyon Yapısını Yeniledi

Tarih: 05.07.2021
Tebrik ve Atama Mesajı

Değer odaklı yeni nesil grup şirketi MSM Grup, yönetim organizasyonunu grubun büyüme ve genişleme stratejisine uygun olarak, değişen ihtiyaçlara göre yeniden yapılandırıyor. Yatırım yaptığı sektörlerde hızla ilerleyen MSM Grup, bu değişim ile dünya markaları yaratmaya, Türkiye’yi dünyada tanıtmaya ve müşterilerine, yatırımcılarına ve ortaklarına değer katmaya devam edecek.

MSM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Selim SÖZER, değişimleri şöyle duyurdu:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

MSM Grup, katma değer ve fayda yaratmak üzere grup şirketlerimizin önünü açan, destekleyen, güçlendiren çalışmalarını sürdürecektir. Bir süredir yürüttüğümüz değişim süreci ile ilgili, atılan yeni adımları ve aldığımız bazı önemli kararları sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Son 8 yıldır çalışmalarını başarıyla sürdüren Sayın Eşref Bıyıklıoğlu, bundan böyle MSM Gıda şirketimizde CEO rolünü üstlenecektir. Eşref Bey'e bugüne kadarki katkıları için çok teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Son 7 yıldır pazarlama alanında çalışmalarını başarıyla sürdüren Sayın Hakan Durmaz, bundan böyle MSM Grubun alt şirketi olan Ergin Matbaa şirketimizde CMO rolünü üstlenecektir. Hakan Bey'e bugüne kadarki katkıları için çok teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Türkiye'de her zaman değişimin öncüleri arasında yer alan MSM Grubu olarak, ileriye dönük stratejik ve organizasyonel yeniden yapılanma sürecimize bu şekilde devam ederken; grubumuza ve memleketimize fayda sağlayacak daha da güçlü bir yapıya kavuşmuş oluyoruz.

Bu vesileyle tüm arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor ve bu değişimlerin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Sevgi ve selamlarımla,
Selim SÖZER
Yönetim Kurulu Üyesi